Buitenlandse werkbezoeken bij Reflexion


Reflexion werkt als Nederlandse partner in het Europese project European Youth Enterprise Initiative (EYE-i). Klik hier om de website van het project zelf te bekijken. Het doel van dit project is het stimuleren van sociaal ondernemerschap onder jongeren door hen gericht op weg te helpen met de ontwikkeling van hun ideeŽn en ambities en met het starten van hun onderneming. Een sociale onderneming is niet alleen gericht op het behalen van winst, maar streeft ook doelen na van breed maatschappelijk belang (duurzaamheid van productiemethoden of geschikt werk voor mensen met beperkingen).

Op 28 en 29 november 2013 vindt in Londen een internationaal evenement plaats. Diverse ontmoetingen met Europese jonge ondernemers, het bezoeken van hun werklocaties en het uitwisselen van ideeŽn en ervaringen met jonge ondernemers uit andere landen in de EU, krijgen een centrale plaats in het programma.

Reflexion gaat met 3 jonge en 2 meer ervaren Rooise ondernemers naar dit evenement toe. Het gezelschap bestaat uit:
Kim Balster, zelfstandig fotografe
Dirk Latijnhouwers, directeur Fruitcake Studio
Luke Lathouwers, lead designer Fruitcake Studio
Danielle ter Beke, eigenaar Anmelin
Joost Thissen, voorzitter Reflexion: klik hier en bekijk mijn persoonlijk profiel. Wil jij in aanmerking komen voor een unieke ervaring bij ons volgende werkbezoek (Berlijn of Cyprus) waar je ook nog vrijwel kosteloos aan kunt deelnemen? Neem dan snel via e-mail contact met ons op.

Vergeet niet een actueel CV mee te sturen! En heb je geen CV, of ziet het er niet mooi uit? Ga dan naar de pagina Producten op deze website en lees daar hoe je in enkele stappen een CV zoals dat van Joost Thissen kunt maken. Vind je dat lastig? Neem gerust contact met ons op, dan we vinden samen een oplossing!Belangrijke termen: uitwisseling, werkbezoek, stage, ervaring buitenland, jeugd, certificaat, Europass.

Contact

Adres:
Zuiderkruislaan 30
5694 LV
Son en Breugel
Tel:
0499-323893
Mob:
06-24465514
E-mail:
office@re-flexion.eu

Nieuws

13-11
2013
Rooise (jonge) ondernemers naar Londen
28-02
2013
SUB-SCRIPT afgerond
31-01
2013
E-NLL project afgerond
29-11
2012
Open presentatie: EU subsidies & projecten.
Reflexor:
www.reflexor.eu

Disclaimer