SC2BC

Volgt nog...

Lees verder...

SUB-SCRIPT

Op de website van Sub-Script treft u een toegankelijk internet-platform aan dat ondersteuning biedt bij het vinden van werk. Sub-Script ondersteunt de re-integratie (of het zoeken naar werk) van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.
Sub-Script helpt kansarme werkzoekenden op weg naar werk:

  • een prachtig CV is in een handomdraai gemaakt
  • met één klik het CV printen of versturen
  • ondersteuning door eigen mentor/trainer
  • online beveiligde communicatie met mentor
  • zoeken naar geschikte cursussen

Neem contact met ons om de mogelijkheden voor het gebruik van dit systeem te bespreken.

Sub-Script streeft naar gelijke kansen in de beroepsopleiding en op de arbeidsmarkt voor iedereen. Kansarme werkzoekenden verdienen extra aandacht en ondersteuning bij hun inspanningen om via een goede opleiding een geschikte baan te vinden. Tot de groep van kansarme werkzoekenden behoren alle mensen met een beperking, maar daarnaast ook iedereen die om andere redenen geen gemakkelijke ingang op de arbeidsmarkt heeft: oudere werkzoekenden, nieuwkomers met een taalachterstand, langdurig werklozen, vroegtijdige schoolverlaters. De hele groep omvat wel 20% (of meer) van de Nederlandse bevolking.

De voorganger van Sub-Script heette Social Return en uit dat project hebben we de integrale methode voor het begeleiden van kansarme werkzoekenden overgenomen. Daar hebben we een zeer toegankelijk internet-platform aan aan toegevoegd. Op dit platform (een digitaal portfolio) kunnen mensen hun eigen kwaliteiten etaleren, en met één muisklik een piekfijn CV laten uitdraaien of een link naar hun persoonlijk profiel aan een werkgever sturen. Begeleiding op afstand vindt heel gemakkelijk plaats via een afgeschermde berichten-pagina, waar de mentor/trainer een cliënt kan volgen en helpen.

Het gebruiken van het systeem gaat heel eenvoudig in zijn werk: meldt u aan als nieuwe gebruiker op Sub-Script. Kies in de mentorpagina office@re-flexion.eu als mail adres van uw mentor en wij kunnen u online verder helpen. Veel hulp zult u niet nodig hebben: het systeem wijst zich zelf en er zijn op diverse punten help-teksten en zelfs hele instructiefilms beschikbaar.

Lees verder...

E-NLL

Inhoudelijke opzet:

Het project is gericht op het verzamelen van “best practices” in het volwassenenonderwijs.

Website van het project: www.enll.eu

Lees verder...

VisuaLearning

VisuaLearning verschafte inzicht in de waarde van visuele informatie voor het leerproces, met name als het gaat om groeperingen als oudere lerenden en leerlingen met een beperkt leervermogen. Kerntaak was het ontwikkelen van een leerplan en een reader die leerkrachten in staat zou stellen beter gebruik te maken van de beschikbare mogelijkheden, zowel wat betreft lesmethoden als visuele technieken.

Lees verder...

Contact

Adres:
Zuiderkruislaan 30
5694 LV
Son en Breugel
Tel:
0499-323893
Mob:
06-24465514
E-mail:
office@re-flexion.eu

Nieuws

13-11
2013
Rooise (jonge) ondernemers naar Londen
28-02
2013
SUB-SCRIPT afgerond
31-01
2013
E-NLL project afgerond
29-11
2012
Open presentatie: EU subsidies & projecten.
Reflexor:
www.reflexor.eu

Disclaimer